Video

'Wij blijven thuis', Oosterhout presenteert doe-boek voor vakantie in het rond het huis

3 juli 2020 om 17:22 • Aangepast 10 juli 2020 om 17:34
nl
Door de coronacrisis gaan veel wilde buitenlandse vakantieplannen komende weken niet door. We zoeken het dit jaar in de buurt. In Oosterhout werd vrijdag daarom het 'Wij Blijven Thuis Vakantieboek' gepresenteerd, waarmee de inwoners van die gemeente in en rond huis hun vakantiegevoel kunnen bevredigen. "Het boek is bedoeld voor alle inwoners, van 4 tot 100 jaar", licht mede-initiatiefnemer Robert Luttikholt toe.
Profielfoto van Raoul Cartens
Geschreven door
Raoul Cartens

De eerste exemplaren gingen naar groep 7 van speciale basisschool De Wissel, ook omdat hun leraar een verhaal voor het doe-boek heeft geschreven. Maar het 80 pagina's dikke boek heeft veel meer dan verhalen. Ook staan er wandel- en fietstochten, puzzels, rebussen, recepten en foto’s in.

In de video hoor je wat het boek interessant maakt voor jong en oud.

In het Het Groot Oosterhouts Wij Blijven Thuis Vakantieboek staan ook typische lokale verhalen, zoals over over Bombast en Mooie Keetje. Ook geeft het tips om deze zomer bijzondere Oosterhoutse plekken te ontdekken. Communicatiebedrijf Reach Brand Storytellers bracht afgelopen weken schrijvers, tekenaars en ontwerpers bij elkaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.