Dronken bestuurder (21) laat echtpaar (65) zwaargewond achter na ongeluk

4 juli 2020 om 06:42 • Aangepast 11 juli 2020 om 13:54
Omroep Brabant
Er waren veel mensen op de been om de slachtoffers in Heeswijk-Dinther te helpen (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
Omroep Brabant
Eén van de beschadigde fietsen (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
Omroep Brabant
De politie doet onderzoek nadat een echtpaar was aangereden in Heeswijk-Dinther (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
1/3 Er waren veel mensen op de been om de slachtoffers in Heeswijk-Dinther te helpen (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
Twee mannen van 21 jaar oud uit Uden en Zeeland zijn vrijdagnacht aangehouden voor het aanrijden van een ouder echtpaar in het buitengebied van Heeswijk-Dinther. De slachtoffers raakten zwaargewond toen ze tijdens het fietsen door een auto werden aangereden. De bestuurder reed door zonder zich om het echtpaar uit Loosbroek te bekommeren. Beide mannen bleken gedronken te hebben.
Profielfoto van Hans JanssenProfielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De aanrijding vond rond kwart voor twee plaats op de Hommelsedijk. De vrouw en de man (beiden 65 jaar oud) zijn met spoed naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht.

Veel hulp
Na het ongeluk spoedden meerdere ambulances, politieauto's en een traumahelikopter zich naar de plaats waar de fietsers waren aangereden. Passerende fietsers hadden toen al eerste hulp verleend.

Wachten op privacy instellingen...

In de cel
De twee mannen zitten in de cel. Onderzocht wordt wie van de twee mannen heeft gereden.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...