Vrouw beroofd, geschopt en geslagen terwijl ze op de grond ligt

10 juli om 12:24 • Aangepast 17 juli om 15:34
Archieffoto (foto: Rob van den Broek).
Archieffoto (foto: Rob van den Broek).
Een 40-jarige vrouw uit Breda is donderdagnacht mishandeld en beroofd op de Terheijdenseweg in Breda. Dit gebeurde rond halftwee. Ze werd geschopt en geslagen.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Het slachtoffer fietste richting de parkeerplaats van zwembad De Wisselaar, toen ze een kleine zwarte auto passeerde. In die auto zaten volgens de politie 'drie jonge gasten' te chillen. De vrouw raakte met hen in gesprek.

Plotseling zag ze nog een man aankomen. Die ging even achterin de auto zitten, maar stapte daarna weer uit. Vervolgens kwam hij op haar af. Hij trok flink aan haar tas, waardoor ze hard op de grond viel.

Ambulance
Terwijl de vrouw op de grond lag, werd ze geslagen en geschopt. Uiteindelijk moest ze haar tas loslaten. Daarna ging de man ervandoor richting de gele brug achter het zwembad.  

Het slachtoffer raakte bij de beroving gewond aan haar benen, schouder en elleboog. Ook liep ze een flinke bult op haar hoofd op. Ze werd in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.  

Signalement
De dader wordt tussen de 19 en 24 jaar oud geschat. Hij is getint, smal, tussen de 1,80 en 1,90 meter lang en heeft kort kroezig haar. Hij droeg een bril met een fijn montuur.

Wachten op privacy instellingen...