Hardleerse bestuurder moet twee keer in één week zijn auto inleveren - Omroep Brabant

Hardleerse bestuurder moet twee keer in één week zijn auto inleveren

16 juli 2020 om 06:49 • Aangepast 3 augustus 2020 om 15:01
nl
Een onverbeterlijke automobilist uit Made moest woensdagavond zijn auto inleveren. Hij werd door agenten betrapt achter het stuur, terwijl zijn rijbewijs al eerder voor een periode van zes maanden van hem was afgenomen vanwege rijden onder invloed.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De man blijkt zich al langer niets aan te trekken van het feit dat hij zijn rijbewijs kwijt is. Vandaar dat agenten hem extra in de gaten houden.

Fout op fout
Vorige week dinsdag betrapten ze de man. De auto waarin hij toen reed, was niet apk gekeurd en bij een speekseltest testte de 30-jarige bestuurder positief op cocaïne. Daarop werd de man aangehouden en de auto in beslag genomen.

Maar woensdag zagen agenten de man weer autorijden. "Niet onder invloed, gelukkig", laat een agent weten. Maar ook dit keer moest de bestuurder zijn auto inleveren.

Les geleerd
"Wij hopen dat hij hiermee zijn les heeft geleerd", vervolgt de agent. "De toekomst zal het leren."

Vorige week werd de man uit Made ook al betrapt terwijl hij aan het autorijden was (foto: Twitter Team verkeer Zeeland-West-Brabant).
Vorige week werd de man uit Made ook al betrapt terwijl hij aan het autorijden was (foto: Twitter Team verkeer Zeeland-West-Brabant).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.