Man vlucht door sloot en maisveld na diefstal van motor in Oosterhout

25 juli 2020 om 11:16 • Aangepast 1 augustus 2020 om 10:44
nl
Een man is vrijdagnacht aangehouden na de diefstal van een motor in de Wilhelminalaan in Oosterhout. Een getuige zag hoe de motorfiets rond kwart over vijf in een bestelbus werd gereden en dat dit busje met gedoofde lichten wegreed. Daarop belde de getuige de politie.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Agenten zagen het busje vervolgens op de Weststadweg rijden. Bij het zien van de agenten, trapte de bestuurder van de bestelbus op de rem en rende hij bij de Hespelaar in Den Hout een maisveld in. De bijrijder, een 26-jarige Pool, kon worden aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek. De bus en de motorfiets zijn in beslag genomen.

Signalement
De andere man verdween spoorloos nadat hij door een sloot was gezwommen. De omgeving werd afgezet en er werd nog een politiehond ingezet, maar de verdachte werd niet meer gevonden. "Helaas hadden we geen helikopter tot onze beschikking die mee kon zoeken. "

De verdachte die ontkwam is zo'n 1,75 meter lang. Hij wordt tussen de 25 en 30 jaar oud geschat, heeft kort stekelhaar en droeg een donker T-shirt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!