Video

Grote zoekactie naar vermiste man in visvijver in Son levert niets op

6 augustus 2020 om 17:13 • Aangepast 18 augustus 2020 om 16:08
nl
Bij de visvijver aan de Ekkersweijer in Son is donderdagmiddag mogelijk een man verdronken. Volgens een melder kwam de man in het water terecht maar kwam hij daarna niet meer boven. De hulpdiensten zijn groot uitgerukt, maar een urenlange zoektocht heeft niets opgeleverd.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Er is onder meer een traumahelikopter opgeroepen en er werd door duikers gezocht in het water. Volgens een woordvoerder van de politie hebben mensen rond tien voor vijf gemeld dat de man niet meer boven kwam. Rond halfnegen 's avonds is de zoektocht gestaakt. Er is niets gevonden.

"Dat kan twee dingen betekenen: dat de persoon nog in het water ligt of dat er helemaal niemand in het water heeft gelegen", laat een politiewoordvoerder weten. Er wordt nog gezocht naar getuigen die meer hebben gezien. Via een Burgernetmelding wordt gezocht naar een wandelaar met hondje die met twee meisjes sprak. Zij zouden mogelijk meer weten.

Wachten op privacy instellingen...

Iets na zes uur werd al een Burgernetmelding verspreid over de mogelijke verdrinking. Mogelijk wordt vrijdag weer verder gezocht naar de man.

Er landde een traumaheli (foto: Sander van Gils/SQ Vision Mediaprodukties).
Er landde een traumaheli (foto: Sander van Gils/SQ Vision Mediaprodukties).
Foto: SQ Vision Mediaprodukties
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.