Zeker twee arrestaties bij inval in Elshout in drugsonderzoek

7 augustus 2020 om 14:17 • Aangepast 14 augustus 2020 om 14:24
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Bij een inval aan de Scheidingstraat in Elshout zijn vrijdagochtend meerdere mensen gearresteerd. Dat meldt de politie vrijdagmiddag. De inval was onderdeel van een langlopend onderzoek naar drugs.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Ron Vorstermans

De politie wil allen kwijt dat er 'zeker twee personen zijn aangehouden'. Hoeveel mensen er precies zijn aangehouden, wil een woordvoerder van de Landelijke Eenheid nog niet zeggen, omdat het onderzoek nog loopt.

De gearresteerde mensen waren op het moment van de inval in het pand aanwezig. Of er drugs zijn gevonden of dat er drugs in het pand werden geproduceerd, is nog onduidelijk. De politie komt later vandaag met meer informatie over de inval en het onderzoek.

Vaten en jerrycans
Uit de loods zijn zo'n twintig grote vaten naar buiten gereden waarvan er zo'n veertien gevuld waren met een onbekende vloeistof. Ook lagen meerdere, grote jerrycans die leeg waren. Een speciaal bedrijf heeft de vaten geruimd.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision

De politie deed eerder op de dag een inval tijdens een ander onderzoek naar verdovende middelen in Nijeveen in Drenthe. Ook daar werden meerdere mensen gearresteerd. Op basis van die inval, werd daarna actie ondernomen in Elshout.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision Mediaprodukties

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...