Video

Rene en Alyssa hadden de mooiste dag van hun leven en misschien ook wel meteen de heetste

8 augustus 2020 om 20:23 • Aangepast 20 augustus 2020 om 10:44
nl
Je hoopt natuurlijk op lekker weer tijdens je bruiloft. Maar als je dan in de weersverwachting ziet dat het warmer wordt dan gewoon lekker warm, dat is dat ook niet goed. Rene en Alyssa de Wit uit Dinteloord trouwden zaterdag. “Ik dacht meteen, ik moet zorgen voor verkoeling van de gasten zoals extra parasols, waterflesjes en ijsjes”, aldus Alyssa.
Profielfoto van Dirk Verhoeven
Geschreven door
Dirk Verhoeven

Het was een idyllische locatie bij de jachthaven Beneden Sas in De Heen. Rene en Alyssa trouwden met bootjes op de achtergrond. Al zullen de gasten zo nu en dan wel reikhalzend naar het water hebben gekeken.

“We zagen wat spelende mensen in het water, toen was ik wel even jaloers”, zegt een van de gasten. “Maar straks gaan we er zelf ook nog even inspringen. Ik heb mijn zwembroek in ieder geval meegenomen.”

Kleding
De meeste mensen waren luchtig gekleed. Rene: “De dresscode was al summer chique en dus is een nette korte broek ook prima om aan te doen. Maar ik heb ondanks dat toch ook nog aan iedereen gedeeld dat een stropdas niet wenselijk is met deze hitte.” Alyssa werd weggeven door haar vader. “Ik heb inderdaad mijn pak en stropdas aan. Als je je dochter weggeeft hoort dat er natuurlijk bij. Maar die gaan zo uit hoor!”

De bruiloft stond eerder gepland op 16 mei, maar kon door de lockdown niet doorgaan. (Het weer was toen trouwens niet heel erg goed, bewolkt en 18 graden). “We hebben toen een andere datum gezocht en de datum 8-8 leek ons erg leuk, maar nu blijkt natuurlijk dat het ook meteen de warmste datum is.

“Ik vind het met een parasolletje goed te doen hoor”, zegt Alyssa. “Het water hier geeft toch wat verkoeling en zo nu en dan is er koel briesje. Maar ik denk wel dat er nog gezwommen gaat worden. Skinnydippen waarschijnlijk”, lacht ze. “Ik ben de eerste die er in gaat”, aldus Rene.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!