Video

Man (22) uit Someren en vrouw (20) uit Helmond zwaargewond na frontale botsing op N612

30 augustus 2020 om 15:47 • Aangepast 7 september 2020 om 12:04
nl
Bij een frontale botsing op de N612 bij Helmond zijn zondag drie gewonden gevallen. Twee slachtoffers zijn zwaargewond naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Het gaat om een automobilist van 22 uit Someren en een vrouw van 20 uit Helmond die bij hem in de auto zat.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door
Jesse van Kalmthout

Zij reden op de N612, de doorgaande weg tussen Helmond en Asten, toen een tegenligger op de verkeerde weghelft belandde en frontaal op de auto botste waarin zij zaten.

Man breekt been
De man liep volgens de politie inwendige bloedingen op. Ook brak hij een been. Hij werd onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de vrouw van 20 raakte zwaargewond.

De auto, een zwarte Volkswagen Golf, die op de verkeerde weghelft belandde, werd bestuurd door een 29-jarige vrouw uit Someren. Ook zij raakte gewond. Ze brak volgens de politie een arm.

Ook andere auto geraakt
Waardoor de vrouw met haar auto op de verkeerde weghelft belandde, is niet duidelijk. Voordat ze frontaal op de Suziki Swift met daarin de man en vrouw botste, raakte ze eerst nog een andere tegemoetkomende auto, een BMW.

De doorgaande weg tussen Helmond en Asten lag na het ongeluk bezaaid met brokstukken. De weg werd afgesloten voor sporenonderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.