Flessen Smirnoff en Safari gestolen uit hotelbar: 3 mannen opgepakt

4 september 2020 om 12:15 • Aangepast 11 september 2020 om 11:54
nl
Drie mannen zijn donderdagnacht aangehouden voor de diefstal van twee flessen alcohol uit een hotelbar in Tilburg. Het gaat om een 35-jarige Tilburger, een 20-jarige Bredanaar en een 21-jarige man zonder vaste verblijfplaats. Het drietal zou ook betrokken zijn geweest bij een eerdere vergelijkbare diefstal uit het hotel en een gewelddadige straatroof.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Rond middernacht kreeg de politie een melding dat bij het hotel aan de Heuvel in Tilburg een wodkafles van het merk Smirnoff en een fles Safari waren gestolen. Op camerabeelden is te zien hoe twee mannen naar binnen gaan, terwijl een derde man buiten op de uitkijk blijft staan.

Eerdere alcoholdiefstal en gewelddadige straatroof
Het zou gaan om een man met een rode trui en een zwart vest en een man die een grijs trainingspak droeg. Tilburgse agenten wisten dat dinsdagavond ook al twee flessen alcohol bij hetzelfde hotel waren gestolen. De signalementen van beide diefstallen kwamen overeen.

Ook kwamen de signalementen overeen met een straatroof op de Buitenstraat dinsdagnacht. Rond halfdrie werden een 20-jarige Tilburger en zijn 20-jarige vriend door een groepje jonge gasten getrapt en geslagen en van een pinpas beroofd.

Safari en Smirnoff in rugzak
Een medewerker van cameratoezicht wist het drietal donderdagnacht te vinden op een terras aan de Heuvelring. De mannen sloegen op de vlucht maar werden uiteindelijk rond tien over half één aangehouden.

Bij de 35-jarige Tilburger werd in zijn rugzak een wodkafles aangetroffen. Deze was kennelijk gemengd met Safari.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.