PSV en Willem II wacht zware klus om hoofdtoernooi van de Europa League te halen

18 september 2020 om 14:50 • Aangepast 25 september 2020 om 12:04
nl
De groepsfase van de Europa League halen, wordt voor PSV en Willem II een zware klus. Allereerst moeten beide teams komende donderdag de derde ronde overleven. De loting vrijdagmiddag heeft uitgewezen dat PSV daarna weer een uitwedstrijd heeft tegen waarschijnlijk Rosenborg. Willem II wacht na de derde ronde een thuiswedstrijd tegen mogelijk Galatasaray.
Profielfoto van Leon Kersten
Geschreven door

Voor PSV gaat het zo verder:

  • Komende donderdag speelt PSV een kwalificatiewedstrijd in de derde ronde. Tot veler verrassing moet PSV naar het Sloveense Mura.
  • De winnaar moet op 1 oktober op bezoek bij de winnaar van het duel tussen Rosenborg en Alanyaspor.

Voor Willem II is dit het programma:

  • Donderdag ontvangt Willem II Rangers FC uit Glasgow.
  • Mocht Willem II winnen dan volgt op 1 oktober een thuiswedstrijd tegen de winnaar van het duel tussen Galatasary en Hajduk Split.
Wachten op privacy instellingen...

PSV is al bekend met Rosenborg. In de groepsfase speelde PSV ruim een jaar geleden twee keer tegen de Noorse club. In Noorwegen werd het 1-4, thuis kwam PSV niet verder dan 1-1.

De laatste kwalificatieduels voor de hoofdfase van de Europa League worden op 1 oktober gespeeld. Het gaat om één wedstrijd, vanwege corona zijn er geen returns. Er is ook geen publiek aanwezig bij deze duels.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.