Video

Man gewond bij steekpartij in centrum Den Bosch

20 september 2020 om 06:13 • Aangepast 27 september 2020 om 11:14
nl
Een 48-jarige man uit Rosmalen is zaterdagnacht rond een uur gewond geraakt bij een steekpartij in het centrum van Den Bosch. Volgens een getuige is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Het slachtoffer en de dader zouden ruzie hebben gekregen in een horecagelegenheid aan de Torenstraat. Het slachtoffer wist nadat hij geraakt werd in zijn bovenlichaam toch nog op eigen kracht de Hinthamerstraat te bereiken. Daar sloeg hij alarm.

Mes in put
Na het bekijken van camerabeelden en het horen van een alerte voorbijganger werd op het Klokkendiep een verdachte aangehouden, een 33-jarige man uit Rosmalen. Hij zou zijn mes in een put hebben gegooid. De politie zocht in de put, maar daar lag zoveel rommel dat de gemeente moest worden ingeschakeld om die leeg te halen. Uiteindelijk is het mes gevonden.

De Hinthamerstraat werd vanwege de steekpartij een tijd lang afgesloten met lint, zodat agenten onderzoek konden doen. De verdachte is vastgezet. De aanleiding voor de ruzie en de steekpartij wordt onderzocht.

De politie deed onderzoek na de steekpartij in Den Bosch (foto: Bart Meesters)
De politie deed onderzoek na de steekpartij in Den Bosch (foto: Bart Meesters)

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!