Vrouwen van OJC vermorzelen tegenstander in eerste wedstrijd: 36-0

21 september 2020 om 11:45 • Aangepast 28 september 2020 om 11:04
nl
De vrouwen van OJC Rosmalen VR3 zijn de competitie zondag goed begonnen. Thuis tegen de vrouwen van ISC uit Ingen in de Betuwe werd het maar liefst 36-0.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Trainer Ria van de Werken stond er zelf ook van te kijken: “Dat is elke 2,5 minuut een goal, ja. We hadden het drukker met teruglopen”, vertelt ze een dag na de wedstrijd. In de drie jaar dat ze het derde vrouwenteam van Rosmalen traint, heeft ze dit nog nooit meegemaakt.

“Bij rust was het al 17-0 of zo”, denkt Van de Werken, die zelf de stand bijhield. “Met het doelsaldo zit het nu wel goed. Robin Pietermans was onze topscorer met veertien goals.”

Niet gewend
Het derde vrouwenteam van OJC uit Rosmalen is dit soort uitslagen ook niet gewend. “Dit is een uitzondering. Onze tegenstander is pas een half jaar bij elkaar en had duidelijk nog weinig voetbalervaring. Het was mooi dat ze sportief bleven tot het einde van de wedstrijd. Ze hebben tot het laatste fluitsignaal gewoon gevoetbald.”

Wachten op privacy instellingen...

Ria had na afloop nog wel wat tips voor de tegenstander. “Volgende week moeten ze het, vooral achterin, iets anders organiseren. Wat meer dichtmaken. Dat moeten ze ook leren.”

Echte wedstrijd
Volgende week wacht een echte wedstrijd, tegen Kruisstraat, weet Van de Werken. “Dat wordt een iets andere wedstrijd”, weet ze. “Wij zijn wat meer aan elkaar gewaagd.”

Natuurlijk staan de vrouwen van OJC bovenaan.
Natuurlijk staan de vrouwen van OJC bovenaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!