Video

Sterrenchef De Rozario maakte een tosti voor een 90-jarige vrouw en verkoopt nu pizza's

21 december 2020 om 14:55 • Aangepast 31 december 2020 om 09:16
nl
2020 gaat de geschiedenisboeken in als een bewogen en pittig jaar. Je zou bijna vergeten dat er ook heel veel mooi, bijzonder en vrolijk nieuws was. Bijvoorbeeld de Helmondse sterrenchef die een tosti maakte voor een 90-jarige vrouw. Hoe gaat het sindsdien met Jermain de Rozario? Omroep Brabant blikt terug.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

De 90-jarige vrouw had afgelopen winter een overnachting cadeau gekregen in Helmond. Ze had overdag zin in een tosti en was een willekeurig restaurant binnengestapt. Maar dat bleek een restaurant waar je normaal gesproken niet binnenloopt voor een snelle hap, namelijk het culinaire De Rozario, dat een Michelinster heeft.

Toch werd ze hartelijk ontvangen en maakte het personeel een uitzondering voor de mevrouw. Zo kreeg ze met liefde een tosti op sterrenniveau geserveerd. De dochter van de vrouw kreeg later het verhaal te horen en bedankte het restaurant uitgebreid via een brief.

Snelle hap?
Jermain heeft de rest van het jaar zeker niet stilgezeten. En hoewel hij geen tosti's meer heeft gebakken voor gasten, ging hij vanwege de coronacrisis wel een andere 'snelle hap' op sterrenniveau bereiden, namelijk pizza's. Zo kon hij en de rest van zijn personeel ook tijdens de sluiting van de restaurants blijven werken. De sterrenpizza's zijn nog altijd een ongelooflijk groot succes.

We tellen met deze Goed Nieuwskalender af naar 2021: een jaar dat hopelijk voor iedereen minder zwaar wordt dan 2020. Maar omdat er ook genoeg mooi nieuws was, kun je tot en met 31 december elke dag een nieuw vakje van de kalender openen voor een nieuw, vrolijk verhaal uit het afgelopen jaar.

LEES OOK: Tosti van sterrenchef Jermain de Rozario maakt kerst van 90-jarige dame onvergetelijk

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.