PSV versterkt middenveld met Ivoriaans international Ibrahim Sangaré: 'Hij heeft iets weg van Pogba'

27 september om 12:01 • Aangepast 28 september om 11:57
Ibrahim Sangaré poseert met technisch manager John de Jong van PSV (foto: Lesviolets.com).
Ibrahim Sangaré poseert met technisch manager John de Jong van PSV (foto: Lesviolets.com).
PSV versterkt zich met Ibrahim Sangaré. De lange middenvelder is afkomstig van het Franse Toulouse. Sangaré is international van Ivoorkust.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Op de website Lesviolets.com is een foto te zien waarop Sangaré samen met technisch manager John de Jong poseert met een PSV-shirt met zijn achternaam. Volgens Lesviolets.com heeft de middenvelder de medische keuring met succes doorstaan en worden nu de laatste puntjes op de i gezet voor de transfer.

Wachten op privacy instellingen...

Vijf jaar
Sangaré zou in Eindhoven een contract voor vijf jaar tekenen. De Ivoriaan debuteerde in het seizoen 2016-2017 in het eerste elftal van Toulouse en groeide daar de afgelopen seizoen uit tot een vaste waarde en een belangrijke kracht.

Volgens Engelse media leek Sangaré op weg naar het Engelse Southampton, maar werd door die transfer op het laatste moment een streep gezet.

Paul Pogba
Job Willemse, die PSV voor Omroep Brabant volgt, vindt dat Sangaré wel iets weg heeft van Paul Pogba. "Hij is een middenvelder met heel veel power, 1,91 meter lang en een flink aantal kilo's schoon aan de haak. Ik heb hem zelf niet zien spelen, maar wel het een en ander van hem opgezocht. Hij is een speler met de nodige potentie. Sangaré degradeerde met Toulouse vorig seizoen uit de Franse eredivisie en wilde niet op het tweede niveau voetballen, dus sloeg PSV toe. Ik lees voor een miljoen of negen."

Vijfde versterking
PSV versterkte de selectie de afgelopen weken al met de Duitse linksback Philipp Max , aanvaller Eran Zahari en de doelmannen Yvon Mvogo en Vincent Müller.

Wachten op privacy instellingen...

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...