Tieners met mes beroven fietser in Teteringen nadat eerdere poging mislukte

27 september 2020 om 15:36 • Aangepast 5 oktober 2020 om 16:09
nl
Twee jongens van naar schatting 15 à 16 jaar hebben zaterdagmiddag in Teteringen een man onder bedreiging van een mes beroofd. Het duo maakte een onbekend geldbedrag buit. De twee reden op een scooter via de Espakker richting de Hoolstraat toen ze een fietser tot stoppen brachten en geld van hem eisten.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

In eerste instantie gaf de fietser aan geen geld op zak te hebben. Daar namen de twee volgens de politie geen genoegen mee. Eén van de twee mannen dreigde met een mes. Hiervan schrok de fietser zo dat hij meteen een geldbedrag aan het duo gaf. De twee reden vervolgens weg in de richting van de Groenstraat.

Even daarvoor hadden de twee volgens de politie al een andere fietser ter hoogte van de Mandt proberen te beroven. Ze gingen op hun scooter naast de fietser rijden en probeerden hem uit balans te brengen en af te snijden. Toen dit niet lukte, reden ze weg om vervolgens dus alsnog toe te slaan.

Signalement verspreid
Agenten hebben na de melding van de beroving en de poging hiertoe in Teteringen nog gezocht naar de twee. Dit zonder resultaat.

Van het duo is een signalement verspreid. het gaat om getinte jongens van 15 à 16 jaar oud zijn. Ze hebben beiden een stevig postuur en droegen zwarte kleding bestaande uit een trainingsbroek en een jas met capuchon. Ze zaten samen op een zwarte scooter.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.