Auto uit het water gehaald in Breda, politie zoekt met sonar naar vermiste Nadir Faassen (25)

5 oktober om 12:32 • Aangepast 5 oktober om 15:22
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
1/2 Auto uit water gehaald in Breda
De politie heeft langs de Markkade de auto van de vermiste Nadir Faassen (25) uit Terheijden in het water gevonden. De auto is maandagmiddag uit het water gehaald, maar Nadir zat er niet in. De politie gaat dinsdagmiddag verder zoeken naar Nadir met een sonarboot.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Nadir wordt sinds woensdagavond vermist. Vrienden van hem meldden zondagavond aan de politie dat ze een remspoor op de Markkade hadden gezien en een ruitenwisser gevonden. Duikers van de politie vonden maandagochtend inderdaad een auto in de Mark. Volgens de politie zou Nadir hier langs hebben kunnen rijden, omdat dit op de weg van Breda centrum naar Terheijden ligt, waar Nadir woont.

De vindplek is afgezet met zwarte schermen en met een kraan is de auto uit het water gehaald.

Vrienden van Nadir waren zondag gaan zoeken naar hun vermiste vriend langs de Mark, omdat hij daar vaak zijn auto parkeert. Ze zagen een remspoor en met een magneet vonden ze een ruitenwisser in het water en met dat onderdeel zijn ze naar de politie gegaan.

Sinds woensdag vermist
Nadir Faassen is sinds woensdagavond vermist. Hij had gewerkt in een café in het centrum van Breda en is daarna niet meer gezien. Hij kwam niet meer opdagen op zijn werk of voetbaltraining en zijn telefoon stond uit, volgens de familie.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...