Jongens opgepakt voor overval op Aldi in Helvoirt - Omroep Brabant

Jongens opgepakt voor overval op Aldi in Helvoirt

9 oktober 2020 om 12:59 • Aangepast 12 oktober 2020 om 09:34
Beide jongens werden aangehouden (archieffoto).
Beide jongens werden aangehouden (archieffoto).
De politie heeft woensdag twee jongeren (20 en 14) uit Tilburg aangehouden omdat ze worden verdacht van een overval op de Aldi in Helvoirt. Het tweetal zit op het moment vast voor verder onderzoek.
Profielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Madhavi Raaijmakers

De overval gebeurde op zaterdag 7 maart tegen sluitingstijd van de supermarkt. Een van de kassières zag twee jongens binnen komen lopen. Ze zochten twee blikjes frisdrank uit en liepen naar de kassa om af te rekenen.

Toen de kassière de kassala wilde sluiten, hield een van de jongens haar tegen. Ze wilden het geld uit de kassa hebben en haalden een mes tevoorschijn. Toen de vrouw hen het geld had gegeven, gingen ze ervandoor en stapten in een auto die al voor ze klaarstond.

De politie begon na de overval een onderzoek, waarbij ze meerdere getuigen sprak en de camerabeelden bekeek. Dat onderzoek leidde de politie naar de twee verdachten. De 14-jarige Tilburger werd opgepakt in het huis van zijn ouders. Zijn oudere medeverdachte zat al in de gevangenis voor een ander misdrijf en werd daar aangehouden.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...