Ruzie loopt uit de hand: het regent kleren en andere spullen in Goirle

12 oktober 2020 om 09:09 • Aangepast 13 oktober 2020 om 12:22
nl
Het regende zondag kleren en andere spullen vanaf een balkon in Goirle, zo meldt de politie. Een 23-jarige Tilburger kreeg ruzie met de bewoonster van het huis aan Frankische Driehoek, zijn ex-vriendin. Hij gooide vervolgens een deel van de inboedel vanaf het balkon naar beneden. Volgens de politie lag de oorzaak van de ruzie in de relatiesfeer.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

De politie reageerde op een melding dat een bekende van de bewoonster haar inboedel aan het vernielen was. Toen agenten rond zeven uur bij het huis aankwamen, lag het onder het balkon van het huis al bezaaid met spullen.

Agenten gingen het gesprek aan met de man en de bewoonster. Ze vroegen de Tilburger te vertrekken, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

In de boeien
De man bleef zich volgens de politie vervelend gedragen. Hij schold de agenten uit en haalde met een gebalde vuist naar hen uit, maar zij konden zijn vuist ontwijken.

Voor de man had zijn gedrag wel gevolgen. Hij werd aangehouden en in de boeien geslagen. De verdachte zit nog vast. De bewoonster heeft aangifte gedaan van vernieling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.