Jong PSV gaat na rust flink onderuit tegen FC Volendam

16 oktober 2020 om 23:09 • Aangepast 19 oktober 2020 om 10:40
Jong PSV heeft in de Keuken Kampioen Divisie de uitwedstrijd tegen FC Volendam met 5-1 verloren. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.
Profielfoto van Corné Verschuren

In de eerste helft moest de ploeg van PSV-trainer Peter Uneken al zijn meerdere erkennen in de thuisploeg. FC Volendam was een paar keer dicht bij een treffer, maar tot doelpunten kwam het niet.

Op stoom
Na de rust kwam FC Volendam al snel op stoom. Vijf minuten na rust maakte Fransesco Antonucci de openingstreffer. Daarna liep FC Volendam door twee treffers van Boy Deul verder weg van de bezoekers, 3-0.

Tien minuten voor tijd schoot Samuele Mulattieri de 4-0 op het scorebord. In de blessuretijd moesten de Eindhovenaren nóg een tegendoelpunt incasseren. Giannis Latroudis tekende voor de vijfde treffer. Tussendoor maakte Mathias Kjolo het enige doelpunt voor Jong PSV.