Helmond Sport in slotfase onderuit tegen De Graafschap

19 oktober om 19:39 • Aangepast 20 oktober om 18:24
Lance Duijvenstijn (midden, Helmond Sport) viert zijn doelpunt tegen De Graafschap (Foto: Orange Pictures).
Lance Duijvenstijn (midden, Helmond Sport) viert zijn doelpunt tegen De Graafschap (Foto: Orange Pictures).
Helmond Sport is er tegen De Graafschap niet in geslaagd om de drie punten in eigen huis te houden. De bezoekers uit Doetinchem wonnen de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie met 1-2. De winnende treffer viel in de slotfase van de wedstrijd.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De Graafschap begon sterk aan de wedstrijd. Al na drie minuten zette Toine van Huizen de gasten op een 0-1 voorsprong. Lang plezier had De Graafschap er niet van. Na een kwartier kwam Helmond Sport op gelijke hoogte. Lance Duijvensteijn mikte uit een draaibeweging doeltreffend raak, 1-1. Duijvesteijn kwam in de eerste helft nog oog in oog te staan met De Graafschap-doelman Rody de Boer. De middenvelder schoot echter tegen de keeper.

Veelbelovend
Het begin van de tweede helft was veelbelovend. Het spel golfde heen en weer en voor beide doelen ontstonden kansen. In die fase hield Helmond Sport-keeper Stijn van Gassel met een paar goede reddingen zijn ploeg op de been. Eén keer kreeg hij de hulp van de paal. Aan de andere kant schoot ook Arno van Keilegom tegen de paal.

Daarna zakte de wedstrijd wat in. Tien minuten voor tijd kwam De Graafschap toch nog op voorsprong toen Johnathan Opoku de bal eenvoudig kon binnenschieten.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...