Dode bij ongeluk in Rijsbergen, auto botst frontaal op vrachtwagen - Omroep Brabant
Video

Dode bij ongeluk in Rijsbergen, auto botst frontaal op vrachtwagen

23 oktober 2020 om 09:23 • Aangepast 24 oktober 2020 om 09:16
nl
Op de Bredaseweg (N263) in Rijsbergen is vrijdagochtend een 51-jarige man uit die plaats overleden na een ongeluk waarbij drie auto's en een vrachtwagen betrokken waren. Twee anderen raakten gewond. Zij zijn naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege de ernst van het ongeluk werd een traumahelikopter opgeroepen om hulp te verlenen.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Bekijk hier de beelden van na het ongeluk:

Wachten op privacy instellingen...

Het ongeluk gebeurde rond halfnegen. Volgens een politiewoordvoerder reden de drie auto's achter elkaar van Rijsbergen richting Breda. De vrachtwagenchauffeur kwam uit de tegenovergestelde richting, die reed van Breda richting Rijsbergen. De voorste van de drie auto's botste frontaal op de vrachtwagen.

Behoorlijke ravage
"Het is een behoorlijke ravage op de weg", vertelt een ooggetuige. Hij houdt er rekening mee dat de mist een rol speelde bij dit ongeluk. "Het ongeluk vond plaats tussen de weilanden, daar kwam je ineens in mistbanken terecht."

Een verkeersongevallenanalist van de politie doet onderzoek. De vrachtwagenchauffeur heeft een verklaring afgelegd. De weg tussen Breda en Wuustwezel blijft in beide richtingen urenlang dicht tussen Effen en Rijsbergen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.