Man breekt zijn been als hij over hek van politiebureau probeert te klimmen

30 oktober 2020 om 09:14 • Aangepast 2 november 2020 om 12:06
nl
Een man van 35 uit Steenwijk heeft vrijdagochtend vroeg zijn been gebroken toen hij bij het politiebureau in Breda probeerde over het hek te klimmen. Hij gebruikte bij zijn poging een politiewagen als opstapje. Waarom de man de capriolen uithaalde, is onduidelijk.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

"Normaal gezien proberen mensen in ons bureau zo snel mogelijk de uitgang te vinden. Vannacht hadden wij echter een ongenode gast op het binnenterrein", schrijft de politie.

Man belde zelf 112
De politie kreeg iets na halfvier de melding dat er iemand voor het bureau aan het Chasséveld in Breda stond die met 112 had gebeld. Politieagenten gingen af op zijn geschreeuw en vonden hem. Hij lag op de grond met naast hem de ruitenwisser van een politiewagen.

De man vertelde dat hij op de politieauto was geklommen met de bedoeling over het hek te klimmen. De auto liep hierbij schade op. Hij was echter gevallen en brak daarbij zijn been. Hij werd aangehouden voor vernieling.

Gecompliceerde breuken
In het ziekenhuis bleek dat de man meerdere gecompliceerde beenbreuken had opgelopen. De man is weer vrijgelaten en wordt volgens de politie later gehoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.