TOP Oss verliest met 3-0 van Excelsior, IJslander Ómarsson maakt met drie doelpunten het verschil

10 november 2020 om 20:52 • Aangepast 16 november 2020 om 12:41
TOP Oss heeft dinsdagavond de wedstrijd tegen Excelsior verloren. De Rotterdammers wonnen met 3-0. Alle drie de doelpunten werden gemaakt door IJslander Elías Már Ómarsson. Door de nederlaag verblijft de ploeg van trainer Klaas Wels nog steeds in de onderste regionen van de Keuken kampioen Divisie.
Profielfoto van Corné Verschuren

De wedstrijd in Rotterdam was amper begonnen of TOP Oss stond al met 1-0 achter. In de tweede minuut scoorde Elías Már Ómarsson uit een corner voor de Rotterdammers. Gaandeweg de eerste helft herpakte de ploeg van trainer Klaas Wels zich. Het spel golfde heen en weer. TOP Oss kreeg enkele kansen om op gelijke hoogte te komen. Dean Guezen was dichtbij de gelijkmaker. Schoten van Giovanni Buttner en Lorenzo Pique werden door Excelsior-keeper Alessandro Damen onschadelijk gemaakt.

Hattrick
Kort na rust was het opnieuw Ómarsson die scoorde voor de thuisploeg. De IJslander omspeelde TOP Oss-keeper Bo Geens en kon eenvoudig de bal in het doel schuiven. TOP Oss probeerde het daarna nog wel maar was na rust aanvallend onmachtig. Ómarsson voltooide in de slotfase zijn hattrick met een fraaie lob over de doelman van TOP Oss, 3-0.