Johan Vlemmix over zijn deelname aan First Dates: 'Het was een schat, maar er was geen liefdesklik'

16 november 2020 om 17:34 • Aangepast 19 november 2020 om 18:26
nl
Johan Vlemmix was zondag te zien in televisieprogramma First Dates in een speciale aflevering met Bekende Nederlanders. Hoewel er tussen Vlemmix en zijn Limburgse date geen vonk oversloeg, gingen ze als vrienden uit elkaar. Wel had het duo een gemeenschappelijke liefde voor paspoppen.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

"Mijn date José valt op grote mannen van twee meter lang met zwart golvend haar. Ik voldoe daar niet aan. Omgekeerd was er ook geen liefdesklik", blikt Johan Vlemmix terug in het radioprogramma Afslag Zuid van Omroep Brabant.

Vriendschappelijke klik
"Het is echt een schat van een vrouw, maar je moet ook een warmteklik hebben en dit was vriendschappelijk. Wel hebben we nog contact gehad over paspoppen en mogelijk spreken we een keer af".

Op Twitter waren de reacties op de deelname van Vlemmix aan het tv-programma kritisch. "Je zou Vlemmix maar tegenover je krijgen", was een veelgehoorde reactie. De Brabander kan er wel om lachen. "Dit soort reacties ben ik wel gewend, ik had ze veel harder verwacht. En die mensen hadden ook gelijk. Je zou maar met mij op date moeten!"

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!