Video

Fors geweld op parkeerplaats in Tilburg: trio aangehouden voor poging doodslag

28 november 2020 om 11:41 • Aangepast 30 november 2020 om 10:58
nl
Drie mensen zijn zaterdagochtend aangehouden na fors geweld op een parkeerplaats aan de Reitse Hoevenstraat in Tilburg. Een 38-jarige Tilburger raakte zwaargewond en werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Hij was gestoken met een mes en met een hamer op het hoofd geslagen.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Rond halfelf werden de hulpdiensten gewaarschuwd. Agenten hebben het mes waarmee waarschijnlijk gestoken is, gevonden. De drie aangehouden verdachten zijn de de zwaargewonde man, een 26-jarige Tilburger en een 32-jarige vrouw uit Tilburg. Zij worden volgens een woordvoerder van de politie allemaal verdacht van poging doodslag.

De steekpartij vond plaats voor het gebouw van Traverse, een stichting voor kwetsbare mensen die dak- of thuisloos zijn of dreigen te worden. De zwaargewonde man bleek in zijn borst gestoken. Hij was daarna in zijn auto gestapt en probeerde daarmee de andere man aan te rijden. Vervolgens sloeg de vrouw de automobilist met de hamer. Aan het geweld ging een ruzie vooraf. Waarover die ging, is niet bekendgemaakt.

De steekpartij vond plaats voor het gebouw van Traverse aan de Reitse Hoevenstraat in Tilburg (foto: Toby de Kort).
De steekpartij vond plaats voor het gebouw van Traverse aan de Reitse Hoevenstraat in Tilburg (foto: Toby de Kort).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.