Het nieuws van Omroep Brabant is volgend jaar ook te zien op NPO 2

16 december 2020 om 11:01 • Aangepast 17 december 2020 om 11:53
nl
Het nieuws van Omroep Brabant krijgt begin volgend jaar een prominente plek op de landelijke publieke omroep. Vanaf maandag 4 januari zendt NPO 2 om kwart over zes het NOS Journaal Regio uit, dat het nieuws van alle regionale omroepen in Nederland bundelt.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De presentatie is afwisselend in handen van Rob van Dijk en Nejifi Ramirez. Ook Omroep Brabant-presentatrice Cindy de Koning en Daniel Godinho Vega staan voor de camera.

NOS Journaal Regio
Het NOS Journaal Regio volgt op het reguliere NOS Journaal van zes uur, dat vanaf januari niet meer alleen op NPO 1, maar ook op NPO 2 is te zien. Beide journaals vormen op NPO 2 de aftrap van een nieuw twee uur durend blok van programma’s met een regionaal karakter: NPO Regio. In het blok komt al het nieuws van de regionale omroepen voorbij.

Het NOS Journaal Regio is een samenwerking tussen de NOS en de dertien regionale omroepen. Het Journaal Regio biedt nieuwsverhalen uit de regio met impact en herkenbaarheid. Dat kan gaan om verdieping van het landelijke en internationale nieuws. Het kan ook aanvullend zijn op dat nieuws. Als het maar urgent is en interessant voor het landelijke publiek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.