Verwarde man ontsnapt aan agenten: enorme zoektocht in Vught

23 december 2020 om 17:49 • Aangepast 24 december 2020 om 17:38
nl
Een verwarde man heeft zichzelf woensdagmiddag enige tijd verschanst in zijn woning aan de Repelweg in Vught. De hulpdiensten stonden klaar, maar toch wist de man te ontsnappen. Tientallen politieagenten startten een enorme zoektocht naar de man. Na anderhalf uur werd hij gevonden.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Volgens een woordvoerder van de politie wilde de man zichzelf mogelijk iets aandoen. De politie rukte daarom groot uit. Ook had hij waarschijnlijk de gaskraan in huis opengedraaid. De brandweer kwam naar de Repelweg voor metingen.

De man weigerde uit de woning te komen, aldus de politie. Toch wist hij op een gegeven moment aan de aanwezige agenten te ontsnappen omdat hij het op een rennen had gezet.

Zorgen
"We maakten ons behoorlijk zorgen over wat hij zichzelf aan zou kunnen doen. Daarom zijn we een grote zoektocht gestart", aldus de politiewoordvoerder.

Er werd door tientallen agenten, politiehonden, burgers en een helikopter gezocht naar de man. Omdat de Repelweg niet ver van het spoor af ligt, zijn treinen in de buurt langzamer gaan rijden. Na anderhalf uur zoeken werd hij gevonden en meegenomen naar het bureau.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!