Man raakt met auto van de weg en wordt pas na uren gevonden - Omroep Brabant

Man raakt met auto van de weg en wordt pas na uren gevonden

26 december 2020 om 22:12 • Aangepast 28 december 2020 om 10:41
nl
Een man is zaterdagavond gewond geraakt op de afrit van de snelweg A59 bij Heesch. Hij heeft waarschijnlijk de macht over het stuur verloren en verdween tussen de bomen. Mogelijk heeft de man uren vastgezeten voordat er hulp kwam.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Rond kwart over zeven werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de afrit Heesch van de A59, de weg tussen Oss en Den Bosch in de richting van Nijmegen.

Een medewerker van een bergingsbedrijf van Van Eijck reed rond de klok van tien over zeven over de afrit toen hij in zijn ooghoek een lampje in de struiken zag. Toen de berger poolshoogte ging nemen, ontdekte hij een auto die zo’n 60 meter verderop tussen de bomen op zijn kant lag. De berger kwam zelf net van een andere melding af.

Foto: Bart Meesters/SQ Vison
Foto: Bart Meesters/SQ Vison

De man die in de auto zat, moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. De medewerker van het bergingsbedrijf heeft de brandweer geholpen om de bomen die de auto blokkeerden te verwijderen. Volgens het bergingsbedrijf waar de man voor werkt, was hij flink geschrokken. “Maar de hulpverlener in hem nam het snel over.” Het slachtoffer werd daarna met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De man is vermoedelijk op de afrit de macht over het stuur verloren en van de weg geraakt, waarna het voertuig op een geluidswal van zand werd gelanceerd. Nadat de auto een aantal takken had geraakt, kwam deze tot stilstand tegen een boom.

De man heeft vermoedelijk enkele uren in zijn auto gezeten. Rond zes uur in de avond zou de man al een bericht op zijn telefoon hebben ontvangen van familie waar hij bleef.

Foto: Bart Meesters/SQ Vison
Foto: Bart Meesters/SQ Vison

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.