Politie zoekt autodief die eigenaar aanreed en daarna tegen boom knalde - Omroep Brabant
Video

Politie zoekt autodief die eigenaar aanreed en daarna tegen boom knalde

4 januari 2021 om 18:15 • Aangepast 5 januari 2021 om 08:39
nl
Een man kon zijn ogen niet geloven toen zijn auto werd gestolen toen hij zijn auto een half minuutje onbeheerd achter had gelaten in Tilburg. Tot overmaat van ramp werd hij ook nog aangereden door de dief. De politie is nog altijd op zoek naar deze dader.
Profielfoto van Thomas de Waard
Geschreven door

Het slachtoffer parkeerde op maandag 3 augustus rond half zeven in de avond zijn auto in de Langestraat in het centrum van Tilburg, enkele tientallen meters van het politiebureau vandaan. Hij moest snel even iets ophalen. Zo snel dat hij dacht dat hij veilig zijn sleutels in het contact kon laten. Toen hij nog geen halve minuut later terugkwam, zag hij een onbekende man in zijn auto zitten.

Het slachtoffer probeerde de dief nog tegen te houden, maar deze gaf vol gas en reed de eigenaar van de auto aan. In zijn vlucht raakte hij vervolgens een boom, waarna hij de auto en de gewonde eigenaar achterliet en wegrende. De eigenaar van de auto liep gelukkig alleen wat schrammen op.

De roof en aanrijding gebeurden op klaarlichte dag. Hierdoor is de dader duidelijk zichtbaar op bewakingsbeelden. Het gaat om een getinte man met zwart haar. Hij rende door de binnenstad in de richting van de Schouwburg. De politie hoopt dat getuigen zich alsnog melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.