FC Den Bosch verliest van Jong AZ en Jong PSV wint op bezoek in Dordrecht

11 januari 2021 om 20:50 • Aangepast 12 januari 2021 om 06:22
FC Den Bosch heeft maandagavond in eigen huis met 1-2 verloren van Jong AZ. De Bosschenaren blijven door de nederlaag nog altijd steken op de laatste plaats. De laatste overwinning dateert alweer uit 22 september, toen er tegen MVV werd gewonnen.
Profielfoto van Thomas de Waard
Thomas de Waard

Den Bosch en AZ gingen maandagavond in de eerste helft gelijk op. Paco van Moorsel opende de score voor de thuisploeg in de twaalfde minuut. Het is de tweede wedstrijd op rij dat de middenvelder het doel treft. De Bosschenaren waren vervolgens nog dichtbij de 2-0 door een uithaal van Hornkamp, maar de poging werd gepareerd door doelman Bakker.

Na ruim een half uur maakte de Noor Håkon Evjen gelijk. Na iets meer dan een uur zette Jelle Duin de Alkmaarders op voorsprong.

FC Dordrecht - Jong PSV
Jong PSV heeft maandagavond met 2 - 3 gewonnen in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. De Eindhovenaren kwamen vlak voor rust op voorsprong door een eigen doelpunt. Vlak na rust kwam de gelijkmaker. In de verloop van de tweede helft kwam Jong PSV opnieuw op voorsprong door doelpunten van Kjølø en Thomas.

Jeremy Antonisse van Jong PSV aan de bal (foto: Orange Pictures)