Video

Vrachtwagen, auto en oplegger botsen in Helvoirt

12 januari 2021 om 12:27 • Aangepast 12 januari 2021 om 19:23
nl
Een vrachtwagen, een personenauto en oplegger zijn dinsdagmiddag op elkaar gebotst bij een ongeluk in Helvoirt. Het ongeluk gebeurde rond twaalf uur op het kruispunt van de N65 met de Torenstraat.
Profielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Madhavi Raaijmakers

Een auto stond voor het verkeerslicht te wachten. De oplegger zag die auto te laat. In een uitwijkpoging schampte de oplegger een vrachtwagen. De auto is vervolgens vol geraakt. De vrouw die in de personenauto zat knalde na de botsing ook nog eens op een verkeerslicht.

De vrouw is in de ambulance kort behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Voor zover bekend raakte verder niemand gewond.

Afgesloten
De politie heeft na het ongeluk het hele kruispunt afgezet. Ondanks de vele versperringen probeerden sommige automobilisten toch het kruispunt op te rijden. De politie heeft vier boetes uitgeschreven aan mensen die de borden negeerden.

Agenten hadden hun handen zo vol aan het afhandelen van het ongeval en het uitschrijven van boetes dat sommige auto's hen voorbij konden scheuren zonder aangehouden te worden.

Inmiddels is het kruispunt weer geopend voor verkeer.

De opleggers raakte aan de voorkant beschadigd (foto: Bart Meesters).
De opleggers raakte aan de voorkant beschadigd (foto: Bart Meesters).
Foto: Bas Meesters.
Foto: Bas Meesters.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.