Drugsdealer verstopt wiet tussen Pringles en frisdrank

12 januari 2021 om 17:28 • Aangepast 13 januari 2021 om 17:09
nl
De politie heeft dinsdagmiddag in Roosendaal een drugsdealer op heterdaad betrapt tijdens een transactie. De dealer dacht zijn handeltje goed te hebben verstopt, maar agenten vonden zijn voorraad verstopt tussen de Pringleskokers en blikjes frisdrank.
Profielfoto van Thomas de Waard
Geschreven door
Thomas de Waard

Rond half drie zagen agenten een drugsdeal op de Industrieweg. Ze ondervroegen de koper en dit leidde hen naar de verkoper van de drugs. In de Bosstraat hield de politie een 23-jarige man uit Bergen op Zoom aan. Bij het doorzoeken van zijn auto vonden ze aanvankelijk een kleine hoeveelheid wiet.

Verstopt in verpakkingen
Maar met wat verder speurwerk vonden de agenten nog veel meer drugs in de auto. Daar vonden zij een boodschappentas met chips en frisdrank. Toen ze de verpakkingen openmaakten, ontdekten ze daarin bijna 100 gripzakjes met wiet en 55 envelopjes met cocaïne.

De 23-jarige man uit Bergen op Zoom zit vast en wordt verhoord. Hij wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie en krijgt een dwangsom van de gemeente Roosendaal. Wanneer hij weer betrapt wordt op het dealen van drugs kan hij een hoge geldboete verwachten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!