Man onder bedreiging van vuurwapen beroofd van zijn auto - Omroep Brabant

Man onder bedreiging van vuurwapen beroofd van zijn auto

13 januari 2021 om 09:58 • Aangepast 14 januari 2021 om 09:33
nl
Een jongen (16) uit Etten-Leur en een man (20) uit Moerdijk worden ervan verdacht dat ze in Amsterdam een man onder bedreiging van een vuurwapen hebben beroofd van zijn auto. De twee verdachten werden maandagnacht na een achtervolging door de politie op de A27 bij Nieuwendijk aangehouden.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

De beroving vond ook plaats in de nacht van maandag op dinsdag. Het slachtoffer, een man van twintig, raakte hierbij gewond. Dit meldt de politie woensdagochtend.

Gewonde man
Rond kwart voor twee maandagnacht kwam bij de politie de melding binnen dat een man in de Marskramerstraat in Amsterdam van zijn auto was beroofd. Toen agenten in de bewuste straat aankwam, vonden zij de gewonde man. Ze deden onderzoek in de buurt en zorgden ervoor dat het kenteken van zijn gestolen auto werd verspreid.

Rond halfdrie kreeg de Rotterdamse politie de melding dat de auto op de A20 reed. Agenten zetten de achtervolging in. Op de A27 bij Nieuwendijk achterhaalden ze de auto met daarin de jongen uit Etten-Leur en de man uit Moerdijk. Daar werden de twee aangehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.