Ruzie loopt uit de hand en man (19) wordt mishandeld in Tilburg

13 januari om 21:49 • Aangepast 14 januari om 21:47
Een ruzie is woensdagavond op de Bredaseweg in Tilburg uit de hand gelopen en uitgemond in een mishandeling. Een man van 19 uit Tilburg kreeg een klap en raakte daardoor gewond. Ook werd hij volgens de politie mogelijk met een scherp voorwerp in zijn gezicht geraakt.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door

De mishandeling gebeurde even voor acht uur. Rond kwart voor tien meldde de politie dat er een verdachte was aangehouden. Het gaat om een man van 26 uit Waalwijk, zo maakte de politie donderdagochtend bekend.

De mannen hadden rond acht uur op de Bredaseweg ruzie. Het slachtoffer liep naar de Lindenstraat en daar kwam de verdachte op hem af gerend. De Tilburger kreeg een klap en hij werd volgens de politie mogelijk met een scherp voorwerp in zijn gezicht geraakt. Daarna ging de verdachte ervandoor.

Niet naar ziekenhuis
Het slachtoffer werd op de Lindenstraat door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Na een zoektocht vonden agenten de verdachte nog dezelfde avond in een huis in Tilburg. Daar hielden ze hem aan. Hij zit vast voor verder onderzoek. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...