Adje viert carnaval dit jaar thuis met nieuwe carnavalskraker: 'Thuiscarnaval' - Omroep Brabant
Video

Adje viert carnaval dit jaar thuis met nieuwe carnavalskraker: 'Thuiscarnaval'

15 januari 2021 om 12:47 • Aangepast 15 januari 2021 om 14:17
nl
Adje snapt precies wat de mensen nodig hebben tijdens een lockdown: carnavalspret voor thuis. De Tilburgse artiest wilde carnaval niet zomaar voorbij laten en gaan en maakte een nummer met de toepasselijke titel: Thuiscarnaval.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door
Wachten op privacy instellingen...

Ik vier carnaval
In de keuken en de hal

Op zolder en toilet
Ik heb m’n feestneus opgezet

Ik vier ’t dit jaar thuis
Ook achter het fornuis

Polonaise op parket
Confetti in m’n bed '

Dit jaar viert Adje, of Arijan van Bavel, carnaval in de keuken en de hal, zo is te horen in het carnavalsnummer dat hij heeft uitgebracht.

In de bijbehorende clip is te zien hoe Adje thuis carnaval viert. Hij moet nog wel even nadenken over zijn outfit. Toreador of Mexicaan misschien, maar hij gaat niet verkleed als kapper, want dat is een contactberoep. En natuurlijk ontbreekt ook het paard in de gang niet.

"Trek je gekste carnavalspak aan en ga helemaal los"

“Enkele weken geleden kwamen de berichten dat carnaval dit jaar niet door kon gaan”, vertelt Adje. “Maar samen met drie vrienden vonden we dat carnaval niet onopgemerkt voorbij kan gaan. Jochem schreef vervolgens de tekst en Daan en Wessel zorgden voor de muziek en de montage van de clip.”

“Op YouTube kun je zien hoe ik thuiscarnaval vier. Het lijkt mij leuk als mensen op social media filmpjes delen hoe zij op dit nummer thuiscarnavallen”, aldus Arijan. 'Dus trek je gekste carnavalspak aan en ga helemaal los. Alaaf!'

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.