Video

Kleinfisjenie! 3 Uurkes Vurraf gaat door in aangepaste vorm

21 januari 2021 om 08:00 • Aangepast 21 januari 2021 om 10:20
nl
Niet in je mooiste pèkske rondhossen in een bomvolle tent, maar wél in je huiskamer! Op vrijdag 12 februari om 15.00 uur start carnaval in Brabant met de 32e editie van 3 Uurkes Vurraf. Dit jaar wordt het wel anders dan anders. In plaats van in de feesttent is het publiek er dit keer digitaal bij, vanuit de eigen huiskamer. En iedereen kan meekijken op televisie en online.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De aftrap van carnaval in Brabant met 3 Uurkes Vurraf is een traditie die Omroep Brabant graag in ere houdt. Helaas is het onmogelijk met de huidige coronamaatregelen om een samenkomst in een grote feesttent te organiseren. Als alternatief roept Omroep Brabant iedereen op om carnaval binnen het eigen huishouden te vieren. Feest en geniet, maar doe dat wel coronaproof.

Dit jaar anders dan anders, maar we maken er wel een feest van
Dit jaar anders dan anders, maar we maken er wel een feest van

“Omroep Brabant vindt het belangrijk dat de maatregelen worden nageleefd, maar we vinden ook dat Brabanders een mooie, troostrijke en gezellige carnaval verdienen”, zegt Renzo Veenstra, hoofdredacteur van Omroep Brabant. “Daarom heeft de organisatie naar alternatieven gezocht. Die is nu gevonden in de vorm van een digitale editie van 3 Uurkes Vurraf.”

Prijsvragen
Met prijsvragen en via een loting worden huishoudens geselecteerd om als VIP het feest mee te vieren. In de eigen huiskamer, waarbij de coronamaatregelen in acht worden genomen. De feestvierders in deze huiskamers zullen te zien zijn op een groot videoscherm op het podium. Ook wordt er live geschakeld naar de huiskamers. Op maandag 25 januari om 11.11 uur gaat de inschrijving open via www.omroepbrabant.nl/3uv. De eerste vijftig aanmeldingen krijgen sowieso een online ticket én een exclusief VIP pakket.

3 Uurkes Vurraf is vrijdag 12 februari voor iedereen live bij Omroep Brabant te volgen op televisie en online.

Bekijk hier de hoogtepunten van vorig jaar om alvast in de stemming te komen:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.