Rico Verhoeven en Hesdy Gerges beginnen met bekvechten: 'Gerges heeft een grote mond' - Omroep Brabant

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges beginnen met bekvechten: 'Gerges heeft een grote mond'

22 januari om 16:44
Rico Verhoeven
Rico Verhoeven
Het wordt voor Rico Verhoeven een bijzondere avond volgende week zaterdag. Hij vecht dan in een toernooi niet één, maar als het goed is twee partijen op één avond. Zijn titel bij GLORY staat niet op het spel, wel zijn eer. Vrijdagmiddag zagen de vier zwaargewichten elkaar voor het eerst. Dat leverde vier opmerkelijke reacties op.
Profielfoto van Leon Kersten
Geschreven door

Enkele opvallende uitspraken tijdens de persconferentie:

  • Rico Verhoeven: "Iedereen wil een kans om geld te verdienen, ook Hesdy Gerges. Mijn wedstrijd tegen hem heeft een verleden en daarom een reden." Rico verwijst hier naar een scheldpartij tijdens een persconferentie na een partij tegen Badr Hari in 2019. "Hij heeft geluk, blijkbaar komen wensen toch uit. Gerges heeft een grote mond, die gaan we volgende week snoeren."
  • Hesdy Gerges: "Rico ligt me niet. Dat heb ik soms met mensen, dat kan ik niet uitleggen. We zullen volgende week zien wat Rico tegen mij kan klaarmaken. Ik denk dat hij een grote fout maakt om tegen mij de ring in te gaan."
  • Levi Rigters: "Vechten tegen Rico is iets waar ik al jaren over droom en voor werk. Jammer dat het niet voor de titel is, het is wel een mooie kans."
  • Tarik Khbabez: "Ik ben gebeld met de vraag of ik tegen Rico wilde, maar zo’n viermanstoernooi is ook best leuk. Jammer dat het niet om de titel gaat."

Oorspronkelijk zou Rico Verhoeven op 30 januari de ring in gaan tegen Jamal Ben Saddik. Omdat de Belg rugklachten heeft, meldde hij zich af voor het titelgevecht. Een echte uitdager voor de titel was volgens organisator GLORY op korte termijn niet beschikbaar.

GLORY zocht een oplossing voor het evenement en vooral voor de kijkers die moeten betalen om te kijken. Ze kwam deze week met een mini-toernooi met vier vechters. Verhoeven neemt het eerst op tegen Hesdy Gerges. De winnaar vecht dan tegen de winnaar van het andere duel tussen Levi Rigters en Tarik Khbabez.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...