Helmond Sport pakt punt in Maastricht, Jong PSV onderuit tegen SC Cambuur

22 januari 2021 om 21:15 • Aangepast 23 januari 2021 om 20:57
Jong PSV heeft vrijdagavond met 5-1 verloren van SC Cambuur. Helmond Sport wist niet te winnen van MVV, in Maastricht werd het 1-1.
Profielfoto van Bert van Doorn

SC Cambuur - Jong PSV: 5-1
Na vijf minuten zette Jeremy Antonisse de Eindhovenaren verrassend op voorsprong in Leeuwarden. Halverwege echter leidde Cambuur alweer met 3-1. Jamie Jacobs maakte gelijk, daarna zorgde Robert Mühren voor twee doelpunten.

Vrij snel na de hervatting liet ook Jacobs zijn tweede treffer noteren. Daarna scoorde Jarchinio Antonia, deze keer invaller, de 5-1.

MVV Maastricht - Helmond Sport: 1-1
Helmond Sport lukte het niet om te winnen op bezoek in Maastricht. In de tiende minuut kreeg MVV een penalty die Joeri Schroijen wist te benutten.

In de 67e minuut maakte Lance Duijvestijn de gelijkmaker. Hoewel de Helmonders nog wat kansen kregen, lukte het niet om te winnen. Helmond Sport is nu zes wedstrijden op rij ongeslagen.