Verwarde man vernielt auto's in Tilburg

6 februari 2021 om 09:53 • Aangepast 8 februari 2021 om 11:29
nl
Een man heeft vrijdagavond meerdere auto's beschadigd in de omgeving van de Goirkestraat in Tilburg. Een getuige zag de man rond kwart over elf bezig en waarschuwde de politie.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De man zou hard tegen verschillende auto’s zijn gelopen. De getuige gaf een goed signalement door van de verdachte. Op basis daarvan konden agenten deze man aanhouden bij het Bart van Peltplein.

Hevig verzet
De man verzette zich hevig toen hij door agenten naar het politiecellencomplex werd gebracht. Het blijkt te gaan om een 25-jarige Poolse man zonder vaste woonplaats. Hij is vastgezet. "Omdat de man behoorlijk verward gedrag vertoonde, is een GGD-arts gewaarschuwd", laat een politiewoordvoerder weten.

Mensen die in de omgeving van de Goirkestraat en het Bart van Peltplein wonen en wiens auto schade heeft opgelopen, wordt aangeraden aangifte te doen.

Agenten zagen vrijdagavond onder meer een auto met een Frans kenteken die zwaar beschadigd was door de Poolse man. Zij konden de eigenaar van deze auto niet achterhalen. Daarop is een briefje bij deze auto achtergelaten met het verzoek aan de eigenaar om aangifte te doen van de vernieling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.