FC Den Bosch verliest met 2-3 van De Graafschap

6 februari 2021 om 16:24 • Aangepast 8 februari 2021 om 11:42
FC Den Bosch heeft de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Jack de Gier verloren. Tegen De Graafschap, de nummer drie in de Keuken Kampioen Divisie, werd het 2-3 voor de ploeg uit Doetinchem.
Profielfoto van Corné Verschuren

De bezoekers kwamen al in de achtste minuut op voorsprong door een doelpunt van de Belg Jasper Van Heertum. Een paar minuten later maakte Romano Postema weer gelijk. In de extra tijd van de eerste helft zorgde Ted van de Pavert dat de bezoekers toch met een voorsprong konden gaan rusten.

Spanning
Julian Lelieveld bracht de marge in de tweede helft op twee door 1-3 te maken. Romano Postema bracht de spanning terug, maar tot de gelijkmaker kwam de thuisploeg niet.

FC Den Bosch staat met dertien punten op de een na laatste plek in de eerste divisie