Stoere sleeërs vliegen van enorme schans in Veghel - Omroep Brabant

Stoere sleeërs vliegen van enorme schans in Veghel

7 februari om 14:52 • Aangepast 8 februari om 12:02
Bij restaurant Wittern in Veghel is een flinke schans gebouwd waar iedereen vanaf kan sleeën. Je moet alleen wel je eigen slee meenemen naar de Verlengde Noordkade en niet bang aangelegd zijn.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Het is druk met kinderen en volwassenen en er hangt een vrolijke sfeer. Iedereen is uitgelaten en corona wordt eventjes vergeten. Je kunt er Glühwein kopen en andere drankjes en biertjes. En daar wordt goed gebruik van gemaakt.

De organisatie probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de coronamaatregelen. Maar mensen zijn vooral aan het genieten. Het lijkt net klein Oostenrijk

Eric en Juul staan met een biertje in hun hand te kijken naar de mensen die naar beneden sleeën. "Het is hier gezellig en het is fijn dat we nog op stap kunnen in deze tijd. We genieten van het winterweer."

Eric en Juul.
Eric en Juul.

Juul: "Dit is echt een heel leuke heuvel, maar we hadden wel een klein probleempje. Onze vriend was eraf gegaan met zijn snowboard maar dat ging mis en nu is zijn sleutelbeen uit de kom. Wij blijven nog even hier om lekker te genieten."

Beide heren zijn ook al zelf met de slee van de heuvel af gegaan. "Dat ging goed, hard! Echt een goede zondagbesteding dit hoor."

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...