Illegale feesten beëindigd in Nuenen, Wouwse Plantage en Schijndel: 'Snap dat het moeilijk is'

14 februari 2021 om 09:45 • Aangepast 15 februari 2021 om 10:35
nl
De politie heeft zaterdagavond drie illegale feesten beëindigd. In Nuenen, Wouwse Plantage en Schijndel is ingegrepen. Bij ieder feest zijn steeds zo'n twintig bezoekers weggestuurd, dus zestig in totaal.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Zo beëindigden agenten een feestje in een loods in Nuenen. De twintig bezoekers trokken zich niets aan van de coronamaatregelen en zijn daarvoor bekeurd.

Vervolgens zijn de bezoekers rustig vertrokken. "Het zijn voor iedereen zware tijden. Ook wij snappen dat het moeilijk is", laat een politiewoordvoerder weten. "Maar houd je aan de coronamaatregelen."

Schuur in Wouwse Plantage
Ook in Wouwse Plantage moest een feest worden stilgelegd. Het feest in Wouwse Plantage vond plaats in een schuur aan de Weststraat. Ook hier waren zo'n twintig mensen aanwezig. Ook zij kregen een bekeuring vanwege het samenscholen.

Een 51-jarige vrouw uit Roosendaal wilde niet vertrekken en werd aangehouden. Ze verzette zich zodanig dat een agent de wapenstok en pepperspray moest gebruiken. De vrouw is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze wordt zondag verhoord.

Manege in Schijndel
Het feest in Schijndel werd gehouden in een manege. Ook hier werden - net zoals in Nuenen en Wouwse Plantage - twintig bezoekers, die zich niet aan de coronamaatregelen hielden, bekeurd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.