Knuffelen met jezelf of een nieuw wereldrecord vestigen: zo viert bekend Brabant Valentijnsdag - Omroep Brabant

Knuffelen met jezelf of een nieuw wereldrecord vestigen: zo viert bekend Brabant Valentijnsdag

14 februari 2021 om 12:26 • Aangepast 14 februari 2021 om 15:30
nl
14 februari is natuurlijk de dag van de liefde. Sommigen van ons worden verrast met een ontbijtje op bed terwijl anderen het zichzelf naar de zin moeten maken. Ook bekend Brabant staat vandaag even extra stil bij de liefde. En natuurlijk wordt dit volop gedeeld op sociale media.
Profielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Madhavi Raaijmakers

Johan Vlemmix
Johan Vlemmix geeft wel een heel bijzondere twist aan Valentijnsdag. Hij vindt het de uitgelezen dag om een nieuw wereldrecord te breken. Dat vertelt hij in een filmpje op sociale media. ''Er bestaat nog niet zoiets als het wereldrecord harten breken'', zegt Vlemmix, waarna hij een aantal harten begint stuk te slaan.

Wachten op privacy instellingen...

Rico Verhoeven
Kickbokser Rico Verhoeven werd zondagochtend door zijn drie kinderen verrast met een ontbijtje op bed. Vooral het stukje uitgesneden brood in de vorm van een hart doet de bokser smelten.

Wachten op privacy instellingen...

Rob Kemps
Rob Kemps combineert Valentijnsdag met carnaval. Hij roept mensen op de liefde met elkaar te delen: "Gij bent mijn (carna)valentijn, snollebolleke!"

Wachten op privacy instellingen...

Brandweerman Rick
Alle medewerkers van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant kregen een mooie kaart die ze kunnen sturen naar een geliefde. Op de kaart staan een brandweerauto, ambulance-auto en politiewagen rondom een in een hart gerolde brandweerslang. 'Een hart onder de riem' staat eronder. Brandweerman Rick deelt een foto van de kaart op sociale media.

Wachten op privacy instellingen...

Olcay Gülsen
Ook het BN'er-koppel Olcay Gülsen en radio-dj Ruud de Wild zetten elkaar vandaag in het zonnetje. 'Met jou is alles een groot feest', schrijft Olcay op sociale media.

Wachten op privacy instellingen...

Gers Pardoel
Voor rapper Gers Pardoel is het een eenzame Valentijnsdag. Hij deelt een video waarop hij in zijn eentje in bed ligt. 'Selflove' schrijft hij onder het filmpje. Geen Valentijnsdag dus voor de rapper.

Wachten op privacy instellingen...

Christel de Laat
Onze Christel de Laat is deze Valentijnsdag verrast door haar kleinkinderen. Ze krijgt een handgemaakte kaart van haar kleinzoon Siem. 'Mooiste Valentijnskaart ooit toch', zet ze onder de foto.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone