Paaspop maakt eerste namen bekend voor september-editie

18 februari 2021 om 13:58 • Aangepast 19 februari 2021 om 09:46
nl
Gewoon weer eens lekker genieten van muziek, bier en goed gezelschap op een festivalterrein. Hele volksstammen snakken ernaar. Bij Paaspop in Schijndel geloven ze dat het begin september weer kan en mag. Het festival heeft een lijst met meer dan 90 artiesten en bands bekendgemaakt die zijn geboekt.
Profielfoto van Marjanka Meeuwissen
Geschreven door
Marjanka Meeuwissen

Een aantal namen:

  • Chef'Special,
  • Danny Vera,
  • Di-rect,
  • Kensington,
  • Krezip,
  • Duncan Laurence,
  • André Hazes,

en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allemaal hebben ze toegezegd het podium te beklimmen op 3, 4 en 5 september.

Afgelopen seizoen was Paaspop een van de eerste evenementen die niet door konden gaan vanwege de coronacrisis. Midden in de eerste coronagolf, die Brabant meedogenloos hard raakte, schreef de organisatie van het evenement toen: "Na ruim 40 jaar lang het festivalseizoen te hebben afgetrapt, valt deze situatie ons zwaar. Echter, we zijn ons ervan bewust dat ziekenhuizen volstromen en dat er diverse branches hard worden geraakt."

Metal of house, alles kan
Nu, bijna een jaar later, weten we dat we ons verlangen naar een biertje tijdens een optreden van Slayer Coverband, zanger Kafke, Paul Elstak of een van de vele anderen die op de artiestenlijst prijken nog even moeten bedwingen. Want Paaspop in het voorjaar zit er ook in deze fase van de coronacrisis niet in.

Maar begin deze maand liet de organisatie weten dat Paaspop dit jaar begin september gehouden wordt. "Dit jaar sluiten we eenmalig de zomer af", liet de organisatie weten. Al blijft er natuurlijk de mogelijkheid dat de situatie het ook dan niet toelaat: "Het is koffiedik kijken natuurlijk, maar we hebben goede hoop."

De kaartverkoop start op 27 februari om 11.00 uur via de website Paaspop.nl.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.