Man gered van ontvoering dankzij avondklokcontrole

27 februari om 15:58 • Aangepast 3 maart om 16:18
Er lag een groot mes in de auto (foto: politie).
Er lag een groot mes in de auto (foto: politie).
Een ontvoerde man heeft mogelijk zijn leven te danken aan een avondklokcontrole. De man zat vrijdagnacht rond halfeen samen met zijn ontvoerders in een auto op de Bouvignedreef in Breda. Boa's controleerden de auto vanwege overtreding van de avondklok.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door
Malini Witlox

De mannen in de auto gedroegen zich verdacht en leken onder invloed van drugs te zijn. Reden voor de boa's om de politie te bellen. Die legden de link met een ontvoeringszaak.

Iets eerder, rond middernacht, kwam namelijk bij de politie een melding binnen van een ontvoering. Er werd meteen een onderzoek gestart.

Mes
Tijdens dit onderzoek kwam het telefoontje van de boa's binnen, zo zegt de politie. Alle vier de inzittenden van de auto werden gecontroleerd. Eén van hen was de ontvoerde man. Er lag een groot mes in de auto, maar het slachtoffer was niet gewond en heeft aangifte gedaan.

De daders, een 22-jarige man uit Spijkenisse, een 21-jarige man uit Rijen en een 20-jarige man uit Rotterdam, zitten vast. De auto en het mes zijn in beslag genomen.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...