FC Eindhoven houdt FC Volendam op gelijkspel, Helmond Sport verliest

27 februari 2021 om 16:46 • Aangepast 3 maart 2021 om 16:18
FC Eindhoven heeft zaterdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Volendam. In een andere wedstrijd voor de Keuken Kampioen Divisie verloor Helmond Sport met 2-1 van FC Dordrecht.
Profielfoto van Malini Witlox

FC Eindhoven - FC Volendam: 1-1
Zakaria El Azzouzi bracht Volendam in de 19e minuut op voorsprong. Dico Jap Tjong maakte in de tweede helft gelijk.

FC Eindhoven neemt de dertiende positie in op de ranglijst. Volgende week zondag speelt de ploeg in Stadion De Vijverberg in Doetinchem de wedstrijd tegen het hoger geklasseerde De Graafschap.

FC Dordrecht - Helmond Sport: 2-1
Helmond Sport verloor met 2-1 van FC Dordrecht. Richie Musaba was de gevierde man bij de thuisclub. Hij scoorde na de rust twee keer. Voor de Helmonders trof Jordy Thomassen doel.

Door de winst van Dordrecht staat FC Den Bosch nu laatste en dat terwijl de Bosschenaren vrijdag hun derde competitiezege boekten.