Man met glas in gezicht geslagen in shishalounge, wie kent de dader?

1 maart om 18:20 • Aangepast 2 maart om 15:49
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Foto: politie.
1/2 Politie toont dader van mishandeling in Breda
Een 19-jarige Oosterhouter is vorig jaar juli met een glas tegen het hoofd geslagen in een shishalounge aan de Industriekade in Breda. Het glas miste zijn oog op een haar na, zo bleek later in het ziekenhuis. De politie is nog altijd op zoek naar de dader en ze heeft nu beelden vrijgegeven van de mishandeling.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Ron Vorstermans

De mishandeling vond op woensdag 15 juli plaats. In de shishalounge ontstond die middag rond kwart over vijf een ruzie tussen twee mannen: het slachtoffer en de dader. Dat opstootje ontstond vrijwel uit het niets, want de sfeer was aanvankelijk ontspannen, zeggen getuigen.

Tijdens een plotselinge worsteling werd het 19-jarige slachtoffer met een glas tegen het hoofd geslagen. Hij liep een flinke hoofdwond op en moest voor behandeling naar een ziekenhuis. Daar bleek dat het glas zijn oog op een haar na had gemist.

Signalement
De politie is op zoek naar meer informatie over de dader, die op bewakingsbeelden duidelijk te zien is. Het gaat om een getinte jongeman van ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg op de dag van de mishandeling een paars T-shirt en witte sportschoenen. Wie de dader denkt te herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...