Lars Unnerstall verlaat PSV voor FC Twente

2 maart om 19:39 • Aangepast 3 maart om 14:55
Foto: OrangePictures
Foto: OrangePictures
Doelman Lars Unnerstall verlaat komende zomer PSV voor FC Twente. De 30-jarige Duitser tekent in Enschede een contract voor vier seizoenen. FC Twente hoeft geen transfersom voor hem te betalen.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door

Unnerstall is dit seizoen tweede keus achter Yvon Mvogo. De Duitser had juist vorig seizoen zijn plek onder de lat in Eindhoven veroverd. Vanwege het coronavirus werd de competitie vroegtijdig gestopt en met Mvogo werd voor dit seizoen een nieuwe keeper aangetrokken. Unnerstall kwam tot nu toe in drie bekerduels en één competitiewedstrijd in actie.

FC Twente was op zoek naar een doelman omdat Joel Drommel aan het einde van het seizoen zijn loopbaan bij een andere club wil vervolgen. "We wilden niet te lang wachten om een goede ervaren doelman binnen te halen", laat technisch directeur Jan Streuer van de club uit Enschede weten.

"Lars is voor FC Twente een geweldige doelman. Hij speelt al een aantal seizoenen in de Eredivisie en heeft zich veelvuldig kunnen onderscheiden. Dat heeft hij bij VVV gedaan, maar ook in zijn wedstrijden voor PSV. Hij heeft een ruime ervaring en barst ook van de ambities. Daarom is het mooi dat we een contract voor vier seizoenen zijn overeengekomen."

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...