Gewonden bij 'flinke vechtpartij' in flat in Tilburg: 'Bloedspetters zaten op capuchon'

7 maart om 11:00 • Aangepast 8 maart om 10:48
Een deel van de Professor Verbernelaan in Tilburg (foto: Google Streetview).
Een deel van de Professor Verbernelaan in Tilburg (foto: Google Streetview).
Bij een vechtpartij in een flat aan de Professor Verbernelaan in Tilburg zijn zaterdagnacht verschillende mensen gewond geraakt. Een 18-jarige Tilburger moest zelfs naar een ziekenhuis worden gebracht.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Buurtbewoners die het rumoer hoorden, dachten dat er een overval plaatsvond en belden rond een uur de politie.

Hockeystick
Toen de agenten aankwamen, zagen ze de 18-jarige Tilburger onder het bloed rondlopen. Hij vertelde hen dat hij met een hockeystick was geslagen. Daarop werd voor hem een ambulance gebeld.

Een 21-jarige Tilburger, die ook betrokken was bij de vechtpartij, raakte onwel. Hij had klappen op zijn hoofd gekregen. Een 20-jarige Tilburger liep een scheurtje in zijn oor op.

Boksbeugel
In de Vijverlaan zagen de agenten dat een 20-jarige Tilburger zich probeerde te verstoppen achter een struik. "Hij droeg een trui met capuchon waarop verse bloedspetters zaten", laat een politiewoordvoerder weten. "In zijn broekzak werd een boksbeugel gevonden." Hij werd daarop aangehouden vanwege wapenbezit.

Een 20-jarige man uit Goirle, die ook bij de vechtpartij aanwezig was, werd aangehouden op de verdenking van rijden onder invloed.

Logeren
Volgens andere flatbewoners zou de vechtpartij ontstaan zijn nadat twee mannen die daar logeerden een glazen deur en een wc hadden vernield.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...